Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Margarinon megpirítom a durvára vágott diót, majd hozzáadom a felkarikázott újhagymát.
Beleteszem az apró kockára vágott paradicsomot és a szétzúzott fokhagymát. Felöntöm a vörösborral, pár pillanatig párolom és hozzáadom a vékonyra szeletelt füstölt lazacot. Borsozom és egy perc alatt készre pirítom.
A tojásból tükörtojást sütök és tálaláskor a lazacos sült tetejére ültetem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
cila0628
2014.03.29 16:38
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
durvára vágott, felkarikázott újhagymát, apró kockára, szétzúzott fokhagymát, vékonyra szeletelt, perc alatt, tojásból tükörtojást, lazacos sült, fokhagymagerezd, paradicsompüré, felkarikázott, tükörtojással, paradicsomot, tükörtojást, vörösborral, megpirítom, tálaláskor, Beleteszem, szétzúzott, Margarinon, Fokhagymás, fokhagymát, pillanatig, paradicsom, újhagymát, szeletelt, hozzáadom, hozzáadom, újhagyma, Borsozom, tojásból, tetejére, vékonyra, evőkanál, lazac füstölt, újhagyma, vörösbor, evőkanál Rama margarin, csipet bors őrölt, fokhagymagerezd, tojás,
|
|
|
|
|